PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

BÁCS-KUN SPKirályRT

XIII. évfolyam, 3. szám

Bácsalmás, Kunbaja Sportja

2008. május 24.

Kilenc helyett, csak négy pont...

A Kiskunhalas visszavág...

Bácsalmás - Kiskunhalas 1-2 (1-2) 2008. május negyedikén, nyolc napon belül már a harmadik bajnoki mérkőzését játszotta a Bácsalmás együttese a megyei I. osztályban, amely összecsapások mérlege, akár három PVSE győzelem is lehetett volna. Az első napon Bácsbokod ellen nem okozott nehézséget a három pont begyűjtése: Bácsbokod - Bácsalmás 1-4. A következő két mérkőzésen, hazai pályán, előbb május elsején a listavezető Harta, majd a mezőny második felében tanyázó Kiskunhalas csapata ellen nem példa nélküli a hazai siker, ám e két mérkőzésnek a hozadéka csupán egy pont! Az köztudott, hogy a PVSE együttesének a jó csapatok ellen kiváló a mérlege, már-már azt is mondhatjuk jobb, mint a mezőny második felében tanyázók ellen vívott mérkőzéseké. Nos, ez a tétel igazolódott be ismét: bár a Hartával „csak" 1-1-es döntetlent játszott a csapat, ez még úgy is dicséretes, hogy a második félidőben mutatott játék és az így kidolgozott helyzetek alapján győzelmet szalasztott el a PVSE. A várakozással ellentétben, így már csak maximum hét pontot szerezhetett volna a csapat, ha a harmadik, a Kiskunhalas ellen lejátszott mérkőzésen győzni tud, ám a PVSE most sem tudta átlépni saját árnyékát, azaz hazai pályán vereséget szenvedett... Látszólag, Csehó Kovács Ferenc korai kiállítása miatt, az emberhátrányban lejátszott 80 percnek köszönhetően! Így aztán a kilenc helyett maradt a négy pont...

Bácsalmáson, a megyei I. osztály 24. fordulójában lejátszott mérkőzésen, mindössze 150 néző előtt, Tóth István vezette a mérkőzést, Vén Ernő és Aradi Csaba asszisztálása mellett. A két csapat az alábbi összeállításban lépett pályára: Bácsalmás: Géczi - Cse Kovács, Zaric (Maravic 38.'), Vujevic, Suknovic, Rudics, Barcsák, Bögre (Varga 60.'), Cifra (Páncsics 65.'), Berényi, Józsa. Edző: Florin Nenad. Kiskunhalas: Feketű - Rencsár, Bogdán, Paor, Kárász (Takács 88.'), Török, Brinza, Snyehola, File, Csáki, Mészáros. Edző: Gulyás Péter. Kitűnt: Rudics, Cifra illetve Kárász, Snyehola, Mészáros. Sárga lap: Barcsák, Józsa illetve Csáki, Kárász.

A vendégek kezdték a játékot, ám az első említésre méltó eseményt Snyehola kapura veszélytelen fejese jelentette, az ötödik percben. Az első legurított szögletet a 7. percben végezhette el a PVSE. A 8. percben Vujevic átadásával Cifra 25 méterről vette célba a kaput és teljes sikerrel járt: a labda felső lécről vágódott az alapvonalon túlra. Az újabb legurított szögletet a 10. percben végezhette el a hazai csapat, csak most a beadás előtt lefülelték az akciót a halasiak és a megszerzett labdával Kárászék lódultak előre és a beadásra váró PVSE csapatát messze maguk mögött hagyva, iramodtak meg Géczi kapuja felé. Géczi, messze kifutva kapujából még megpróbálta szerelni Törököt, ám ez nem sikerült. Töröktől, az őt középen követő társához került a labda, ám Csehó Kovácsnak a tizenhatos előtt sikerült megállítani a támadást. Utolsó emberként, egy piros lap árán... 11. perc - Snyehola 17 méterről elvégzett szabadrúgása után, Géczi a jobb felső sarokból tolta szögletre a labdát. 13. perc - szögletből beívelt labdát fejeltek a bal kapufa tövére a vendégek, ahonnan az alapvonalon túlra pattant. Az emberelőny első perceiben, bár adódtak lehetőségei a vendégeknek, ezt követően a tíz emberrel játszó PVSE került fölénybe. A 15. perc - Cifra jobboldali szabadrúgásból vette célba a halasi kapu bal alsó sarkát, ám Feketü védett. 18. perc - Cifra 35 méterről vállalkozott lövésre, ám a labda, ha centikkel is, de a kapu bal oldala mellett hagyta el a játékteret. Támadt a PVSE, de PVSE is bánta. A 26. perc - előre bátorkodott ismét a Halas és a kapu előtt tömörülő védők között, Mészáros balról, 20 méterről, ballal, a kapu bal alsó sarkába lőtte a labdát: 0-1. 30. percben Török lövését a felső léc alól Géczi tolta szögletre.

A bekapott gól után ismét a hazai csapat percei következtek, majd a 38. perc - a támadójátékot erősítendő, Zaric helyére Maravic-ot küldte pályára Florin Nenad. 40. perc - jobbról végezhetett el szögletet a PVSE. Ezúttal a kapu elé ívelt labda kipattant Feketűről pontosan az ötösön álló Rudics elé, aki a kapu közepébe lőtte az egyenlítő gólt: 1-1. Nem sokáig örülhettek a hazai érdekeltségű nézők, mert három perc múlva ismét hátrányba került a PVSE. 43. perc - az üresen álló Kárász kapott remek átadást középen, aki senkitől sem zavarva 16 méterről lőhetett és a labda a jobboldali kapufa tövéről a gólvonalon túlra pattant: 1-2... A második félidőben, emberhátrány ide, emberhátrány oda, a PVSE mindent egy lapra feltéve támadt, ám a halasi védelem jól zárt. Az 58. percben Suknovic lövésébe léptek bele a védők, majd az 59. percben Maravic lövését tolta szögletre Feketű.

 Az utolsó fél órában Józsa előretörése sem járt sikerrel a 62. percben, majd a 64. percben Suknovic kezdeményezett kiugrást, de a védők szögletre szerelték. 67. perc - a csereként pályára lépő Páncsics szöktette Suknovic-ot, ám Feketű jó ütemű kifutással felszedte a labdát előle. 70. perc - Suknovic jobb oldalon hagyta faképnél őrzőjét, majd beadását Maravic 8 méterről a bal alsó sarokra lőtte, ám Feketű ezt is szögletre mentette. 82. perc - nyilvánvaló, hazai játékos ellen elkövetett szabálytalanságot követően a labda Suknovic elé került, aki a kimozduló kapus felett, a kapu bal oldalába emelte. Gól helyett azonban lest ítélt a bíró...

Összegzés: a kiállítás megpecsételte a hazai csapat sorsát. Bár a hátrányba került együttes kiegyenlített még, ám a vendégek gyors ellentámadás végén a 43. percben ismét megszerezték a vezetését. A mérkőzés további részét bár végig támadta a PVSE, a halasi csapat biztosan rombolta a hazai próbálkozásokat, így már nem tudott kiegyenlíteni... De nem is lett volna erre szükség, ha az előző időszakban a rossz hatékonysággal elvégzett kisszögleteket nem erőltetik a hazai játékosok ismét, aminek labdavesztés, és kiállítás lett a vége. Lám milyen kalamajka, legfőképpen hazai gól született az első kapu elé ívelt szögletből... Persze így kívülről könnyű azt mondani, hogy Csehó Kovács Fecónak nem kellett volna szabálytalanul megállítani az üres kapuval szemben álló játékost. Lehet, hogy el sem találja a kaput, vagy igen, és akkor mi van? Egygólos hátrányunkat tíz emberrel is ledolgoztuk, teljes létszámmal pedig talán még a győzelmet is megszerezhettük volna... így viszont a Kiskunhalas csapata visszavágott az őszi halasi döntetlenért, no meg a PVSE női kézilabda csapatának május 3-án aratott halasi győzelméért. Ha másnak nem hát legalább ennek örülhetünk...

Háromból egy már zsebben...

Bácsalmás - Kerekegyháza 23-16 (9-8) Kézilabda Megyei I. osztály, női mérkőzés,  2008. május 17., 11,00 óra. Bácsalmás, 100 néző. Vezette: Keszi Géza - Kuklis Pál. Bácsalmás: Lukács Zsuzsanna - Szőke Anikó 3, Prókai Anett 8, Máté Tünde 1, Kocsis Anett 2, Prókai Anna 1, Kiss Bettina 7. Csere: Orosvári Terézia,  Szente Katalin 1, Fehér Renáta, Malesevics Lili. Kerekegyháza: Salga Ottóné - Istratené Surnyák Rita 2/1, Ordasi Szilvia 2, Benkőné Kecskeméti Anikó 3, Regényi Csilla 3/1, Kontra Anikó 6/2, Harczi Éva. Csere: Darabos Nóra, Taskó Józsefné, Tuska Anna. Eredmény alakulása: 1-15. perc: 7-3. 16-30. perc: 2-5. 31-45. perc 7-5. 46-60. perc: 7-3. Hétméteres/gól: 0/0 illetve 9/4. Akciógól: 23 illetve 13. Kiállítás: 6 perc a PVSE csapatánál.

Figyelmeztetőjelként is felfoghatta a PVSE csapata, hogy soros ellenfele, az előző két fordulóban legyőzte a Jánoshalma és a Kiskunmajsa együttesét is. E ténynek köszönhetően, talán a szokásosnál is nagyobb versenyláz keríthette hatalmába a PVSE csapatát? Ki tudja... Az viszont biztos, hogy az 5. percben a vendégek vezettek 2-0-ra! Ezt követően kapcsolódott be a játékba a PVSE is. Zsinórban hét gólt lőtt és ötgólos, megnyugtató előnyre tett szert: 7-2. Majd a 19. percben Prókai Anett belőtte az első félidő utolsó hazai gólját, azaz a kilencediket: 9-4.

A félidő további részében, már sem a támadásban, sem a védekezésben nem volt dicsérhető hazai esemény. Viszont a 'kereki csapat lőtt négy gólt, ezzel egy gólra csökkentette hátrányát. Igaz a vendégeknek is van még mit gyakorolni, hiszen a félidő végén javukra megítélt öt büntetőből csupán kettőt értékesítettek, más szóval: Lukács hármat megfogott. Ami azt jelenti, hogy akár hátrányba is kerülhetett volna a PVSE, ám ez a hatvan perc alatt egyszer sem történt meg...

Az igaz, hogy hátrányba egyszer sem került a PVSE, ám nem kis meglepetésre, a 36. percben egyenlített a vendégcsapat: 12-12!!! No, ekkor érezhettek rá a hazai játékosok, ha ez így megy tovább, velük is megtörténhet az, ami Jánoshalmával és Kiskunmajsával az előző fordulókban megesett. A támadásban és védekezésben feljavult PVSE, nem hagyta kibontakozni a remekül küzdő vendégeket. Miközben négy hazai gól született, 'kereki játékosok egymás kezébe adták a labdát, hogy ki végezze el a javukra megítélt újabb két büntetőt. Nos ennek az eredményeként újabb két kimaradt vendég hétméteressel gyarapodott a statisztika a 45. percre, az eredményjelzőn pedig ez állt: 16-12!

A mérkőzés utolsó negyedét 'kereki gól nyitotta, majd a PVSE kezdett úgy játszani, ahogy a győzelem reményében, majd egy hét múlva 'Majsán is kellene. Az átgondolt, jól felépített támadásokból hat gól született, míg a feljavult védelem hibátlanul állta útját a vendégtámadásoknak: 22-13! Az utolsó tíz percben, aztán ismét a „hova rohanjunk, vezetünk!" szindróma került előtérbe és a védekezés „gyakorlása". Szó se róla, ebből a szemszögből megítélve, jól sikerült tíz perc volt: a vendégek csak három gólt tudtak lefaragni a hátrányukból, háromból kettőt, büntetőből. Aztán, hogy az emlékképekben ne ezek az események rögzüljenek, Kiss Betti szerzi a mérkőzés utolsó találatát, beállítva a végeredményt: 23-16.

A győzelemnek köszönhetően, még él a remény, a minimális esély a bajnoki címre vonatkozóan. A bajnoki címhez vezető út három mérkőzéséből, egy már nekünk kedvezően alakult: a PVSE győzött. Egy hét múlva (május 24-én 10,30), ha a másodikon, Majsán is győztesen vonul le a PVSE, akkor már csak az a kérdés, hogy a meglepetés csapat, a Kerekegyháza (május 24-én 15,00), ugyan le tudja-e győzni a Kiskunhalas négyszeres bajnokcsapatát. Amennyiben igen, a PVSE harmadszor végezhet az élen, szerezheti meg ismét a Bács-Kiskun megyei női bajnokság büszke címét: BAJNOKCSAPAT!

A Kiskunmajsa - Bácsalmás összecsapáson dőlhet el a bajnokság legeredményesebb góllövőinek a rangsora is: Jelenleg Agócs Erika (Kiskunmajsa) áll az élen, 8 mérkőzésen szerzett 90 góljával, 11,25 gól/mérkőzés. Második Prókai Anett (Bácsalmás) 10 mérkőzés 88 gól, 8,80 gól/mérkőzés. Harmadik Csősz Szilvia (Kiskunhalas) 10 mérkőzés 81 gól, 8,10 gól/mérkőzés.

Az akciógólok alapján: Prókai Anett a listavezető, 86 góllal, ami mérkőzésenként 8,60 gólt jelent. Második Csősz Szilvia 62 gól, 6,20 gól mérkőzésenként. Agócs ebből a szempontból csak harmadik, 61 góllal, mérkőzésenként 7,63 góllal.

Az akciógólok terén tehát Prókai Anett teljesítménye behozhatatlan, míg az abszolút rangsorban még bármi előfordulhat a jelenlegi dobogós helyezett játékosok között...

Miért csak az élcsapatok ellen jó a játék?

Bácsalmás - Kunszállás 3-1 (2-0) Az elmúlt heti balul sikerült mérkőzés - Dusnok-Bácsalmás 2-1! -  után, nem túl rózsás hangulatban zajlott a felkészülés a nyolcadik helyen tanyázó Kunszállás elleni hazai mérkőzésre. A Dusnokon tapasztaltak alapján pusztán abban lehetett bízni, hogy a PVSE csapatának a mezőny első felében tanyázók ellen jobban megy a játék. A vendégek ugyanis a jobbak közé tartoznak: az eddig lejátszott 25 mérkőzésükön 48 gólt lőttek és csupán 18 gólt kaptak. A 12 győzelem és 7 döntetlen mellett csak 6 alkalommal szenvedtek vereséget, pontszámot tekintve 8 ponttal előzik meg a PVSE csapatát, amely a Harta elleni előrehozott mérkőzéssel együtt 26 alkalommal lépett már pályára. A PVSE mérlege: 10 győzelem és 5 döntetlen mellett 11 vereség, az adott és kapott gólok száma egyaránt 46! Az ősszel Kunszálláson Koleszárik Csaba, Pöszmet Tamás és Pataki Szebasztián góljaival 3-0-ra a Kunszállás győzött. A vendégek tehát jó védelemmel rendelkeznek és a támadásban is otthonosan mozognak, a játékosok között több egykor Félegyháza NB-s csapataiban is megfordult játékos kergeti a labdát. Nos, ezt a csapatot, ha legyőzi a PVSE, az igencsak nagy bravúr lenne - vélekedtek a helyi szurkolók, ám azt is hozzátették: a hazai győzelem a PVSE igazi játéktudását is megmutatná, amelynek állandósításával a következő idényben a jelenlegi, középmezőnyben elfoglalt helyezésnél veretesebb célokat is a csapat elé lehet már tűzni. Nos, a várakozásnak megfelelően a PVSE ismét bizonyította kiváló játéktudását és remek kezdés után szép sikert ért el, legyőzve a mezőny első felében tanyázó vendégeket, egyben egy kérdést is megfogalmazva: miért csak a jobbak ellen megy a játék?

Bácsalmás - Kunszállás 3-1 (2-0) Labdarúgás, megyei I. osztály, 26. forduló. Bácsalmás, 2008. május 18., 150 néző. [b] Vezette: [/b] Vitmann János - Allaga Iván, Salamon József. Bácsalmás: Jaszenovics - Varga, Suknovic, Snyehola (Szűcs 83.'), Cifra, Maravic, Berényi (Páncsics 63.'), Rudics, Józsa (Bögre 70.'), Vujevic, Cs. Kovács (Barcssák G. 80.'). Edző: Florin Nenad. Kunszállás: Bánó - Kertész G., Váczi, Fekete, Borbás, Vincze (Kertész M. 88.'), Lapsánszki, Pöszmet T., Pöszmet Zs. (Pataki 30.') Kertész Á., Cseh. Edző: Kertész Gábor. Gólszerzők: Rudics (1-0, 2-0, elsőt büntetőből), Szűcs (3-1) illetve Fekete (2-1). Kitűntek: a PVSE csapata illetve Vincze, Pöszmet T. Sárga lap: Snyehola, Berényi, Vujevic illetve Lapsánszki, Cseh, Pataki. Ifjúsági mérkőzés: Bácsalmás - Kunszállás 7-0

A mérkőzés krónikája: Remekül kezdett a PVSE. 7. perc - a tizenhatoson belül Snyehola ellen elkövetett szabálytalanság miatt,  Vitmann sporttárs, habozás nélkül a tizenegyes pontra mutatott. A labda mögé Rudics János állt és a kapu jobb felső sarkába varrta a labdát: 1-0. Szép kombinációkkal továbbra is támadásban maradta hazai együttes és többször hozta zavarba a fent dicsért védelmet. Különösen Cifra volt elemében, aki távoli lövésekkel vette célba Bánó kapuját, ám ezekből, újabb hazai gól nem született. 35. perc: Snyehola beívelését követően, a kapu jobb oldalára tartó labdát Bánó a kapuval szemben helyezkedő Rudics elé pofozta, akinek 5 méterről nem okozott nehézséget, azt a kapu közepébe fejelni: 2-0! [/i]  A vendégek szórványos ellentámadásai során kétszer alakult ki izgalomra okot adó szituáció: előbb egy baloldali, beadásnak szánt „lövés" a kapu bal felső sarkán csúszott meg, majd amikor a kapu bal felső sarkára tartó labdát Rudics fejjel tornázta ki a léc alól. 40. perc: Csehó Kovács futott el a baloldalon, majd az összekötő helyéről, a tizenhatos területére lépve, a bal alsó sarkot vette célba, ám Bánó  igen eredeti módon, (kézzel-lábbal) hárított. A kipattanó labdát pedig Suknovic kapu fölé rúgta.

A második félidőben a vendégek birtokolták többet a labdát, próbálták ledolgozni hátrányukat, ám ez nem sikerült és ez nem a hazai csapaton és legfőképpen nem a játékvezetőn múlott. A PVSE ellentámadásaiban is benne volt a gólveszély, ám az utolsó pillanatban mindig közbeléptek a védők, vagy a támadók hibáztak. 47. perc: Suknovic jobbról játszotta a labdát a középen üresen álló Snyehola elé, aki elvétette. Nem így Józsa, aki kapásból a bal alsó sarkot vette célba,  ám a labdát Snyehola juttatta az eredeti célterületre, aki viszont lesen állt, a gól tehát érvénytelen... A kimaradt hazai helyzet után a vendégek is többet kezdeményeztek, amelynek eredményeként felcsillant előttük a szépítés lehetősége is, ám ez Jaszenovics Zoltánnak köszönhetően először még nem sikerült. 53. perc - a tizenhatoson belül kapura törő játékos ellen Berényi szabálytalankodott. Vitmann sporttárs ezúttal sem habozott és tizenegyest ítélt. Kertész Gábor jobb alsó sarokra lőtt labdáját Jaszenovics óriási vetődést bemutatva, bravúrosan védte! 58. perc - Egy kapu elé ívelt labda lehúzásában viszont Jaszenovics Zoli is tehetetlennek bizonyult és Fekete Imre zavartalanul fejelhette a kapu bal oldalába: 1-2. 65. perc - újabb távoli Cifra bomba tévesztett célt. 68. perc - a vendégek vették célba kaput. Ők viszont teljes sikerrel jártak: a labda a felső lécet találta telibe, amelyről a gól vonal elé vágódott. 71. perc - Bögre egyedül törhetett előre, majd emeléssel próbálkozott bevenni a kaput, ám Bánó lehúzta az alacsony röppályára indított játékszert. 82. perc - Cifra saját térfelén szerzett labdával indult meg a kunszállási kapura, amikor a tizenhatos előtt, utolsó emberként Kertész Gábor egy tatamin dicséretes, itt viszont piros lapot érdemlő belső combdobással földre terítette. Az ítélet: szabadrúgás és egy sárga lap! 89. perc - a jobb oldalon Suknovic tört előre, majd a csereként pályára lépő, a támadást középen kísérő ifista Szűcs elé tálalta a labdát, aki 5 méterről a bal alsó sarokra megindította, ám a menteni igyekvő védő segítette beljebb: 3-1!

Mielőtt a függöny legördül...

Kiskunmajsai bronz, bácsalmási arany?

„Már csak egy játéknap maradt hátra a Bács-Kiskun megyei női kézilabda bajnokságból, amelyen tisztázódhat az, hogy a csapatok milyen sorrendben foglalják el az első öt helyet. A Kiskunmajsai SE (sajnos) hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a kiskunhalasi FIAT KB Autoteam SE ellenében (22-24). Ez az eredmény tisztes helytállást jelentett az „örökös" bajnokkal szemben, de ahhoz (alkalmilag) kevés volt, hogy a majsai lányok már az utolsó forduló előtt a dobogón érezhessék magukat, hiszen a vereség miatt nem tudtunk pontot szerezni, s így a Jánoshalmi NKSE egypontos előnye megmaradt velünk szemben.
A jánoshalmi csapat - a CsÁTESZ SE hathatós közreműködésével - viszont tett arról, hogy pontelőnyük ne növekedjen, mert egy góllal alulmaradtak a bajnokság végére feljavuló csávolyi lányokkal szemben (21-20). Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a legutóbbi fordulókban néhány jánoshalmi játékos olyan sérüléseket szenvedett, ami miatt nem tudtak pályára lépni, s hiányukat erőteljesen megérezte a csapat. Közéjük tartozik - az éppen a majsai diadalban (28-23) döntő szerepet vállaló Rátai Roberta is, aki azóta műtéten esett át. Remélhetőleg mihamarabb rendbe jön, s ezúton kívánunk neki gyógyulást.

Szóval a jánoshalmi lányok - így - elpuskázták azt a lehetőséget, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül bebiztosítsák maguknak a bronzérmes helyezést, s egyben megadták a lehetőséget a Kiskunmajsai SE számára, hogy (kizárólag) utolsó fordulóbeli győzelmünk esetén az idén is dobogón végezzünk. (Ez azért lehetséges, mert a jánoshalmi csapat az utolsó fordulóban már nem lép pályára.) Hogy a helycsere megtörténjen, ahhoz a majsai csapatnak nagyon össze kell szednie magát, mert az utolsó játéknapon a jelenleg egy pont hátránnyal, 2. helyen álló bácsalmási Petőfi VSE-t kell(ene) legyőzni, akik korábban az éllovas halasi bajnokcsapatot is le tudta győzni saját otthonában.

A bácsalmásiak bajnokok szeretnének lenni, a majsaiak pedig harmadikok. A két cél közül, persze csak az egyik teljesülhet, s a döntetlen egyik csapatnak sem lesz jó eredmény. A szombat délelőtt megrendezésre kerülő Kiskunmajsai SE-Petőfi VSE mérkőzés tehát ki-ki-mérkőzés lesz, hiszen csak a győzelem számít mindkét csapatnak ahhoz, hogy előrelépjen. Van azonban egy alapvető különbség a két csapat további esélyeit tekintve.

Mégpedig az, hogy, míg a majsai lányoknak elegendő csupán a győzelem a „mennybe" menetelhez, a bácsalmásiaknak az is szükséges az aranyéremhez, hogy az egyre jobb formát mutató újonc Kerekegyházi SE legyőzze a bajnoki címet védő kiskunhalasi csapatot. Ha ez az utóbbi forgatókönyv jönne be, akkor még az is előfordulhat, hogy a majsai lányok nemhogy a jánoshalmiak elé kerülnének, hanem még a kerekegyháziak is megelőznék őket, miközben a Bácsalmás megtörné a FIAT KB Autoteam SE örökös bajnoki sorozatát." Lakatos Tamás Majsainfo.hu

Bács-Kun Sport



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 387
Tegnapi: 290
Heti: 1 302
Havi: 8 183
Össz.: 2 079 815

Látogatottság növelés
Oldal: Bács-Kun Sport XIII./3. 2008.05.24.
PRO-SPORT - © 2008 - 2024 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »